Indmeldelse (nye spejdere)

Indmeldelse (nye spejdere)

 

Velkommen hos Rødovrespejderne!

Hvis du vil starte som spejder så kontakt vores medlemsansvarlige anne_lauritsen [at] hotmail [dot] com og hør om der er plads i den gren du vil starte (der står mere om vores venteliste længere nede). Du kan også kontakte grenlederne hvis du vil høre mere om hvad vi laver.

Hvis du allerede har været på prøve et stykke tid (3 møder) så fortsæt her:

1. Udfyld indmeldelsen her Indmeldelse nye spejdere 

2. Køb en startpakke

3. Betal kontingent 

 

Er du Familiespejder koster startpakken 50 kr og indeholder gruppetørklæde, gruppemærke og rabatkort til Spejdersport

Er du Mikro, MIni, Junior, Tropspejder eller Senior koster startpakken 100 kr og indeholder gruppetørklæde, gren-lommebog, gruppemærker, divisionsmærke og rabatkort til Spejdersport.

Tingene fra startpakken udleveres af din leder ved det næste møde, når du fortæller ham eller hende at du er blevet meldt ind Smile

 

VENTELISTER

Det er populært at være spejder og for de yngre grene (mikro og mini, 0.-3.kl.) har vi desværre venteliste ved sæsonstart i august 2017 og forventer også at have det til sæsonstart i august 2018. Børn der allerede er i gruppen skal ikke på venteliste for at rykke op i næste gren. Det er meget svært at sige hvor længe der vil gå før man vil blive tilbudt plads. Desværre kan der godt gå længe da vi har en del på venteliste lige nu. Henvend jer til medlemsansvarlig for nærmere info om hvor jeres barn ligger på ventelisten.

For at komme på venteliste skal man oprettes i vores medlemssystem og når vi så modtager informationen sætter vi barnet på venteliste.

Vi tager så vidt muligt børn fra toppen af ventelisten ind hvis vi får en plads, men da vi vægter en ligelig kønsfordeling i grenene kan det godt være at vi vælger at tage en ind længere nede fra listen hvis kønsfordelingen er skæv i grenen.

Hvis barnet har en kammerat de vil starte sammen med kan vi desværre ikke garantere begge plads på samme tid.

Hvis man som forældre har lyst til at være leder i gruppen og stå for aktiviteter sammen med resten af vores dygtige ledere så kan ens barn starte uden at skulle på venteliste. Vi sørger for oplæring og kurser. Kontakt vores gruppeleder Gunver for mere information om dette. Det kræver ikke andet end interesse for udeliv og børn.

For oprettelse på venteliste så skrive en mail til vores medlemsansvarlige anne_lauritsen [at] hotmail [dot] com med barnets navn og ønsket gren og opret barnet via dette link:

Link til oprettelse på venteliste