Familiespejder 0 - 6 år

Sammenhold

Rødovrespejderne i konstant udvikling

En af de ting, der gør det rigtig interessant at være Rødovrespejder, uanset om man er med som spejder eller leder, er at der konstant sker nye ting og at vi sætter en ære i aldrig at gå i stå. 

Vi elsker traditioner, og har ting vi meget gerne holder fast i, men vi elsker også at udforske nye måder at gøre tingene på. Når vi får nye ledere i gruppen får vi masser af nye input og ny inspiration. Sammen med vores erfarne ledere har de sammensat nogle meget spændende programmer for 2018 for de forskellige aldersgrene, og vi glæder os rigtig meget til at få det ud over rampen. Og det virker som om spejderne også er glade for initiativerne.

Vi har ventelister hos både mikroer og minier, som vi kun kan få bugt med hvis vi bliver endnu flere ledere. Gerne forældre, som har lyst til at give lidt tid og få en masse oplevelser igen. Vi har så mange gode ting at byde på og vil så gerne dele det med endnu flere.

Og så har vores ældste spejdere, som vi har haft glæde af i mange år, nu opstartet en senior-klan, hvor de får tingene til at fungere helt selv, uden lederindblanding. Det er den ultimative succes i forhold til alt det vi har har arbejdet med i årenes løb. 


Emneord: Familiespejder 0 - 6 år Mikro 0.- 1. klasse Mini 2.- 3. klasse Junior 4.- 5. klasse Trop 6. klasse og op Klan
Nytår2

Godt nytår !

Rødovrespejderne ønsker alle et rigtig godt nytår !

Vi kan se tilbage på et år med masser af gode oplevelser for store og små. Mange af os har snart været med i en del år, og der er også kommet nye spejdere og nye ledere til, og vi glæder os til alle de mange oplevelser vi sammen skal have.

I 2017 vil vi meget af året se frem til årets store oplevelser sommerlejren Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg i uge 30. Vi håber at så mange som muligt at gruppens små og store spejdere har mulighed for at komme med.

Der ud over vil der som sædvanlig være ture og arrangementer for de enkelte aldersgrene og også andre fællesarrangementer som Fastelavnsfest, Gruppeweekend, Bornholm Rundt, Sommerfest og Julefest.

Så - tusind tak for 2016 og vi glæder os til at opleve 2017 sammen med DIG !!!


Emneord: Familiespejder 0 - 6 år Mikro 0.- 1. klasse Mini 2.- 3. klasse Junior 4.- 5. klasse Trop 6. klasse og op Klan
Bål

Godt i gang efter sommerferien

Så er vi kommet godt igang igen efter sommerpausen. 

Først med sommerfest og oprykning den anden lørdag i august, hvor spejdere og familier var samlet til grillhygge i regnvejr. Det var heldigvis kun en byge, så det blev klaret med højt humør, og det lykkedes at holde gang i kullene. Sorte Tyr var traditionen tro også forbi, og sørgede for at hjælpe med oprykningen af alle de spejdere, der i år skulle sige farvel til en gammel gren og goddag til en ny, med nye ledere og nye spejdervenner. Heldigvis laver vi også ofte ting sammen på tværs af grenene, så det er måske mere et gensyn.

Tirsdagen efter gik de fire ældste grene så i gang, og der var liv og glade dage med mange forskellige aktiviteter i området  omkring Fort Vest. Vejret var skønt og det var dejligt at gense alle efter sommerferien, og også at sige velkommen til nogle nye spejdere. 

Mikrogrenen er nu helt fyldt op, så hvis der kommer flere nye, kommer de på venteliste. I de andre grene er der stadig plads til at man kan tage en ven med.

Familiespejderne mødes hveranden søndag, til en hyggelig og lærerig formiddag sammen.


Emneord: Familiespejder 0 - 6 år Mikro 0.- 1. klasse Mini 2.- 3. klasse Junior 4.- 5. klasse Trop 6. klasse og op Klan

Gruppeweekend - Superheltenes Store Selskab

Dato: 
Lør, 06.05.2017 11:00 - Søn, 07.05.2017 14:00

Den store fælles gruppeweekend for spejdere i alle aldre 6.- 7. maj 2017.

Det er blevet en god tradition at alle Rødovrespejdere hvert år tager på weekendtur sammen.

Mikroer, minier, juniorer, trop og klan er af sted lørdag til søndag og familiespejderne kommer op og deltager i søndagens aktiviteter.

De mindste sover som udgangspunkt i hytten, der er senge med madrasser. De større kan sove ude i telte og shelter. Aftal med lederen i din gren hvad du gør.

Vi mødes ved 'Filialen', Viggatorp 6, 3660 Stenløse, lørdag kl. 11.00 og slutter samme sted søndag kl. 14.00

Familiespejderne deltager søndag kl. 10.00 - 14.00

Pakkeliste findes her

Hjælp superheltene med at gøre klar til deres store selskab.

Vi får brug for DIG når vi bliver udfordret med spændende opgaver til alle aldre, vi møder gamle spejdervenner og får nye, og så skal vi selvfølgelig have det rigtig sjovt og hyggeligt sammen.

Tilmelding senest 25. april

 

 


Emneord: Familiespejder 0 - 6 år Mikro 0.- 1. klasse Mini 2.- 3. klasse Junior 4.- 5. klasse Trop 6. klasse og op Klan