Trop 6. klasse og op

Plan

Plan
Emneord: Trop 6. klasse og op
Sammenhold

Rødovrespejderne i konstant udvikling

En af de ting, der gør det rigtig interessant at være Rødovrespejder, uanset om man er med som spejder eller leder, er at der konstant sker nye ting og at vi sætter en ære i aldrig at gå i stå. 

Vi elsker traditioner, og har ting vi meget gerne holder fast i, men vi elsker også at udforske nye måder at gøre tingene på. Når vi får nye ledere i gruppen får vi masser af nye input og ny inspiration. Sammen med vores erfarne ledere har de sammensat nogle meget spændende programmer for 2018 for de forskellige aldersgrene, og vi glæder os rigtig meget til at få det ud over rampen. Og det virker som om spejderne også er glade for initiativerne.

Vi har ventelister hos både mikroer og minier, som vi kun kan få bugt med hvis vi bliver endnu flere ledere. Gerne forældre, som har lyst til at give lidt tid og få en masse oplevelser igen. Vi har så mange gode ting at byde på og vil så gerne dele det med endnu flere.

Og så har vores ældste spejdere, som vi har haft glæde af i mange år, nu opstartet en senior-klan, hvor de får tingene til at fungere helt selv, uden lederindblanding. Det er den ultimative succes i forhold til alt det vi har har arbejdet med i årenes løb. 


Emneord: Familiespejder 0 - 6 år Mikro 0.- 1. klasse Mini 2.- 3. klasse Junior 4.- 5. klasse Trop 6. klasse og op Klan